Choose your screen resolution: Auto adjust 800x600 1024x768


Horoscop 2013 cariera si bani
Marţi, 02 Octombrie 2012 00:00

Horoscop 2013 - cariera si bani

 

Afla acum ce iti prezic astrele in ceea ce priveste cariera si banii pentru 2013 in functie de semnul tau zodiacal: Horoscop cariera si bani 2013 pentru berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti. Horoscopul este unul general si orientativ si nu constituie o analiza personalizata, in functie de ziua si ora nasterii fiecaruia dintre dumneavoastra. Puteti citi Horoscop 2013 pentru toate zodiile in ceea ce priveste caracteristicile generale, dragostea, cariera, banii si sanatatea aici.

 

 

Horoscop Berbec - Cariera 2013

Prezenta planetei Pluto pe casa carierei va determina ca anul 2013 sa fie unul plin de suisuri si coborasuri. Va veti confrunta cu perioade in care veti dori sa faceti o schimbare radicala in viata voastra profesionala si sa alegeti un alt fagas. Incercati sa actionati cu prudenta si sa nu luati decizii pripite pe care le-ati putea regreta ulterior. Pluto in conjunctura cu Uranus va crea o atmosfera mai tensionata, veti fi tentati sa recurgeti la gesturi si reactii necontrolate. Fiti insa atenti cu modul in care va comportati in special in lunile mai, octombrie si noiembrie cand se anunta perioade mai incordate. De conjuncturi mai favorabile pe plan profesional veti avea parte in perioada 9 ianuarie - 2 februarie, 22 iulie - 16 august, 23 august - 29 septembrie, 5 noiembrie - 29 decembrie. Sfatul nostru ar fi sa incercati sa va ponderati si sa nu va puneti in pericol slujba pe care o aveti.

Horoscop Berbec - Bani 2013

Pe plan financiar, anul 2013 nu se anunta unul prea favorabil. Berbecii vor fi influentati de tranzitul lui Saturn prin semnul Scorpionului, ceea ce va declansa o multitudine de limitari si obstacole. Afacerile nu vor merge prea bine, nu se intrevad sanse de a mosteni ceva, nu se prevad alte surse suplimentare de venit si nici sanse de a castiga la jocurile de noroc. Asadar, focusati-va energia pentru a excela la locul de munca, salariul fiind cea mai importanta sursa de venit in 2013. Dati dovada de prudenta si cumpatare in administrarea banilor pe care ii aveti.

 

Horoscop Taur - Cariera 2013

Pe plan profesional Taurii vor avea parte de o perioada favorabila. Atmosfera de la locul de munca va fi una mai placuta, veti reusi sa comunicati si sa aveti relatii bune atat cu sefii, cat si cu colegii. A doua parte a anului aduce oportunitatea schimbarii locului de munca. Analizati cu atentie oferta si numai dupa ce ati cantarit bine, actionati. Prezenta lui Uranus pe casa muncii poate aduce surprize si intorsaturi neasteptate ale situatiei la locul de munca. Indiferent de natura “surprizei”, placuta sau neplacuta, actionati cu prudenta, nu lasati impulsul de moment sa va controleze actiunile. Pentru cei care au o afacere pe cont propriu, sfatul nostru este sa evitati pe cat posibil colaborarile. Daca decideti sa va dezvoltati afacerea cu sprijinul unui nou partener de afaceri, stabiliti si cititi foarte bine clauzele si toate aspectele noii colaborari pentru a evita eventuale neplaceri in viitor.

Horoscop Taur - Bani 2013

In prima jumatate a anului 2013, Taurii au parte de o conjunctura favorabila pe plan financiar. Acesta vine ca o rasplata pentru eforturile de care le-ati depus in ultimii ani. Prezenta lui Jupiter, in zona banilor, pana la sfarsitul lunii iunie, va va starni interesul de a acumula bani, bunuri si posesii. Sunt sanse sa aveti parte de castiguri substantiale si unele dintre ele sunt legate de eventuale calatorii in strainatate. Chiar daca norocul pare de partea voastra nu exagerati si nu va avantati in cheltuieli materiale substantiale. E pacat sa risipiti acesti bani, de care veti avea nevoie mai tarziu.

 

Horoscop Gemeni - Cariera 2013

Cariera Gemenilor va fi influentata de prezenta trigonului Jupiter-Saturn-Neptun. Acest aspect astral ii va ajuta sa faca pasi importanti pe plan profesional. Analizati bine conjunctura profesioanala si actionati doar dupa ce ati luat in calcul toate aspectele. Increderea in sine si energia de care dispuneti poate fi un veritabil atu care va va aduce efecte benefice in cariera. Prima parte a anului va fi sub semnul lui Saturn, ceea ce va face ca atmosfera la locul de munca sa fie una mai stresanta. Gemenii se vor simti blocati si sufocati. Nu abandonati insa si incercati sa priviti lucrurile cu maturitate. Anul 2013 este un an in care reusitele vor veni doar daca dati dovada de responsabilitate si seriozitate. Gemenii care nu au un loc de munca vor avea sansa in 2013 de a gasi un job stabil. Chiar daca pentru obtinerea acestui loc de munca va fi nevoie de rabdare si de eforturi considerabile, noul job va fi unul adecvat si cu bune perspective pe plan financiar.

Horoscop Gemeni - Bani 2013

Intrarea lui Pluto in Capricorn va determina ca Gemenii sa aiba o mai mare motivare materiala, vor fi mai interesati sa dezvolte o afacere sau sa investeasca. Gemenii pot avea parte de o eventuala mostenire sau de surse colaterale de bani. Si prezenta planetei Jupiter va influenta casa banilor. Intrarea lui Jupiter pe 26 iunie 2013 in semnul Racului va aduce Gemenilor oportunitati materiale, noroc si sanse de a castiga mai usor bani. Gemenii sunt cea mai norocoasa zodie pentru 2013 in ceea ce priveste banii. Tot Jupiter insa ii va determina pe Gemeni si sa cheltuiasca. Este bine insa sa rezistati tentatiei de a intra in cheltuieli extravagante si sa economisiti in aceasta perioada bani albi pentru zile negre.

 

Horoscop Rac - Cariera 2013

Ca urmare a prezentei lui Uranus in casa profesiei, anul 2013 va fi unul destul de oscilant, cu surprize si schimbari spectaculoase. Sunt posibile momente tensionate la locul de munca, conflicte cu sefii sau cu colegii. Faptul ca nu reusiti sa abordati problemele cu diplomatie va va aduce nopti nedormite. Sfatul noastru ar fi sa incercati sa nu dati amploare conflictelor si sa incercati sa realizati un echilibru intre viata profesioanala si cea personala. Vor aparea oportunitati legate de munca in strainatate sau de a dezvolta o afacere pe cont propriu.

Horoscop Rac - Bani 2013

Situatia financiara nu va fi una spectaculoasa. Va trebuie sa munciti pentru a va castiga resursele materiale necesare unui trai decent. In special, in prima parte a anului incercati sa va dramuiti cat mai eficient banii, reducand cheltuielile la minim. Aparitia lui Jupiter in partea a doua a anului 2013 aduce posibilitatea unor castiguri suplimentare neasteptate.

 

Horoscop Leu - Cariera 2013

Cum spuneam, aspectul conflictual dintre Saturn si Venus va face ca in 2013, viata profesioanala sa nu fie una lina si fara tensiuni. Dimpotriva, vor fi perioade in care vor izbucni conflicte destul de intense, fie cu sefii, fie cu colegii. Nu trebuie insa ca in aceste momente sa actionati impulsiv si sa va schimbati locul de munca. Incercati mai bine sa temperati situatia si sa lasati conflictele sa se stinga singure. Daca aveti o afacere, anul 2013 se anunta a fi unul destul de bun. Sfatul nostru ar fi sa actionati pe cont propriu si sa nu va asociati cu alte persoane.

Horoscop Leu - Bani 2013

Pe plan financiar, Leii vor beneficia de tranzitul lui Neptun. In general, nativii Leu se pot baza pe resurse materiale stabile atat timp cat vor adopta o atitudine concilianta la locul de munca si nu vor actiona impulsiv. Vor fi si perioade in care norocul le va surade Leilor. Este posibil ca partenerul de viata sa fie beneficiarul unei mosteniri sau sa intre in posesia unor sume de bani neasteptate. Chiar daca in anumite momente vor exista tentatii de a cheltui excesiv sau de a intra in investitii riscante, sfatul nostru ar fi sa cantariti cu atentie toate posibilele beneficii si posibilele pierderi. O chibzuiala matura a banilor va face ca 2013 sa nu fie unul cu probleme.

 

Horoscop Fecioara - Cariera 2013

Prezenta marelui benefic Jupiter in Gemeni in prima parte a anului 2013 va avea un efect mai mult decat benefic in ceea ce priveste profesia si cariera. Norocul le surade Fecioarele si cei care isi cauta un loc de munca vor avea sansa de a gasi ceva ce le va pune in valoare abilitatile si capabilitatea. Veti avea si sansa de a avansa ca urmare a eforturilor si rezultatelor pe care le-ati obtinut in ultimii ani. Proiectele in care v-ati implicat, relatiile bune pe care le aveti cu superiorii si colegii vor avea efecte benefice si pe plan financiar. Si initiativele personale, de a incepe o afacere proprie vor fi incununate de succes. In partea a doua a anului, este recomandata o atitudine mai prudenta, implicati-va in ceea ce ati demarat de la inceputul anului si totul va merge bine.

Horoscop Fecioara - Bani 2013

Prezenta lui Saturn pe casa banilor inca din 2009, a facut ca ultimii 3 ani sa nu fie foarte buni din punct de vedere material pentru Fecioare. Iesirea lui Saturn de pe aceasta casa incepand din octombrie 2012 aduce vesti bune pentru acesti nativi. Ei vor avea parte de o evolutie pozitiva pe plan financiar pe parcursul lui 2013. Puteti gasi un nou loc de munca, puteti sa avansati sau sa puneti bazele unei afaceri pe cont propriu. Seriozitatea, maturitatea si capacitatea extraordinara de munca vor fi recompensate. Este posibil sa fiti si benefiarul unor mosteniri, cadouri sau a unui castig la loto. Prezenta planetei Uranus este cea care influenteaza aceasta casa in 2013.

 

Horoscop Balanta - Cariera 2013

Anul 2013 va fi pe casa profesiei un an al evaluarilor. Multe din proiectele pe care le-ati inceput cu ani in urma isi vor arata acum roadele. In special datorita prezentei Marelui benefic pe casa carierei in partea a doua a anului va va fi mult mai usor sa va extindeti limitele si sa explorati noi obiective si realizari. Oportunitatile in cariera vor incepe sa bata la usa si trebuie sa profitati de acestea. Performantele si capacitatea de munca extraordinara de care dati dovada pot fi folosite ca si standard de toti ceilalti colegi. Puteti sa va asteptati la promovari, avansari si schimbari de statut. Nu este recomandat insa sa faceti modificari radicale si sa va schimbati locul de munca. Veti fi apreciat acolo unde sunteti. Tot in acest context sunt favorizate si reluarea sau aprofundarea unor studii.

Horoscop Balanta - Bani 2013

In prima parte a anului trebuie sa va chibzuiti bine banii si sa nu va bazati pe noroc. Sansele de a castiga la loto sau de a intra un posesia unei mosteniri sunt minime. In partea a doua a anului insa datorita ascensiunii in cariera castigurile materiale vor creste si ele. Chiar si asa nu aruncati cu banii pe fereastra. Acum este momentul sa adunati bani albi pentru zile negre. Si cei care vor decide sa inceapa o afacere pe cont propriu vor avea suportul astrelor.

 

Horoscop Scorpion - Cariera 2013

In ceea ce priveste profesia in 2013 se anunta un an plin de evenimente, bogat in relationari si miscari, colaborari si acorduri profitabile pe termen lung. Faptul ca veti intalni persoane sus puse poate sa va deschida multe usi. Veti avea ocazia de a va pune in aplicare ambitiile profesionale. Daca intrati in parteneriate fiti foarte atenti la toate conditiile colaborari pentru a nu avea surprize neplacute. In special cei care lucreaza in domeniul artistic vor fi mai mult decat favorazati de influenta lui Neptun. Creativitatea lor va fi la cote maxime. Atitudinea pozitiva, ritmul alert si ambitia de care dati dovada aduc cu sine sansa avansarii si a cresterii veniturilor.

Horoscop Scorpion - Bani 2013

Oportunitatile care apar pe plan profesional se vor reflecta si pe plan financiar. Este important sa tineti echilibrata balanta intre venituri si cheltuieli. Sunt favorizate investitiile pe termen lung. Scorpionii implicati in afaceri private vor avea sansa de a castiga mai mult. Creativitatea de care dati dovada in 2013 va va ajuta si sa gasiti cele mai bune solutii pentru a va mari resursele materiale.

 

Horoscop Sagetator - Cariera 2013

Pe plan profesional in special partea a doua a anului 2013 va fi una mai mult decat favorabila. La locul de munca veti reusi sa iesiti in evidenta, sa castigati increderea superiorilor si respectul colegilor. Veti reusi sa gasiti sanse de crestere si inflorire profesionala. Ideile personale de afaceri si parteneriatele sunt si ele bine aspectate. Sprijinul familiei si prietenilor va poate ajuta sa deschideti un nou capitol din cariera voastra. Spiritul analitic va va fi de mare ajutor in evaluarea oportunitatilor care vor aparea.

Horoscop Sagetator - Bani 2013

In 2013 veti avea sansa de a va imbunatati starea finanaciara. La locul de munca sunteti respectat si avea ocazia de a beneficia de un venit stabil. Pe de alta parte si investitiile financiare si afacerile personale au mari sanse de izbanda. In plus, norocul va surade si este foarte posibil sa intrati in posesia unor venituri sau bunuri de la terte persoane.

 

Horoscop Capricorn - Cariera 2013

Anul 2013 va fi pentru Capricorni un an al evaluarilor. Va veti putea bucura de materializarea roadelor eforturilor pe care le-ati depus in anii anteriori. Poate fi vorba fie de o promovare, de schimbarea statutului sau cresterea veniturilor. Pe plan profesional vor aparea o serie de oportunitati, pregatirea si determinarea trebuie sa fie factori cheie care sa va ajute in obtinerea rezultatelor pe care le doriti. Va fi un an cu un ritm extrem de alert, in care va veti implica in diverse activitati, actiuni si proiecte. Parteneriatele sunt bine aspectate si vor fi profitabile daca veti actiona cu maturitate si prudenta. Daca doriti sa aveti parte de ascensiune in cariera va pot fi de mare folos inscrierea la diverse cursuri de perfectionare in tara sau strainatate.

Horoscop Capricorn - Bani 2013

Avand in vedere ca in anul 2012 majoritatea Capricornilor s-au confruntat cu probleme pe plan financiar este bine ca si in 2013 sa actioneze cu prudenta si sa evite orice cheltuieli inutile. Adaptabilitatea de care dati dovada va poate oferi o multitudine de oportunitati. Trebuie sa aveti insa foarte bine stabilite prioritatile si sa fiti foarte bine informati atunci cat luati decizii. In special in prima parte a anului exista posibilitatea de a castiga mai multi bani. Acestia poti veni din activitati extra serviciu sau din afacerile proprii. Economisiti acesti bani pentru vremuri mai grele.

 

Horoscop Varsator - Cariera 2013

Viata profesionala a Varsatorilor va evolua in acest an. Vor aparea in special in prima parte a anului o serie de oportunitati. Daca doriti sa lucrati ca free-lancer anul 2013 este unul foarte potrivit pentru a demara. Veti avea parte de optimismul, entuziasmul si energia necesara pentru a da un bun randament la locul de munca. Veti fi foarte apreciati de sefi si de colegi. Daca sunteti in cautarea unui loc de munca incepand din iunie 2013, cand casa serviciului si carierei va fi patronata de Jupiter, sunt toate sansele sa gasiti ceea ce cautati. Profitati la maxim de acest tranzit. Si prezenta planetei lui Saturn pe casa carierei spre finalul anului 2013 va ajuta sa actionati cu maturitate si responsabilitate. Astfel, aveti toate sansele sa promovati si sa va majorati veniturile.

Horoscop Varsator - Bani 2013

Varsatorii nu se vor putea plange in 2013 in ceea ce priveste situatia financiara. Ascensiunea in cariera sau gasirea unor loc de munca va face sa aveti parte de banii necesari. Avand in vedere ca finantele se afla in 2013 si sub influenta lui Neptun aveti mare grija la afacerile si parteneriatele pe care le demarati. Daca nu sunteti foarte atenti la toate detaliile exista riscul sa fiti inselati. 

 

Horoscop Pesti - Cariera 2013

Pe plan profesional se anunta vremuri bune. Eforturile si munca pe care ati depus-o in ultimii ani va incepe sa isi arate si rezultatele. Aveti sansa de a beneficia de mai multe surse de venit. Veti fi apreciati la locul de munca si sunt foarte posibile anumite avansari. Aveti insa grija daca aveti o afacere personala sau sunteti implicati intr-un parteneriat. Faptul ca Uranus este in conflict cu Pluto poate face ca relatia de afaceri sa fie una mai complicata si este foarte posibil sa apara neintelegeri. Aveti grija la hartiile pe care le semnati. Daca nu sunteti foarte sigur de ceea ce faceti consultati un expert. Cei care nu au un loc de munca este posibil sa gaseasca ceva in partea a doua a anului 2013. Perspective foarte bune se anunta si pentru cei implicati in politica. De asemenea, Pestii vor avea mare noroc in ceea ce priveste cursurile de perfectionare, educatia si examenele.

Horoscop Pesti - Bani 2013

In linii mari se poate spune ca nu veti avea mari probleme in ceea ce priveste finantele in 2013. Sunt insa posibile anumite fluctuatii. Afacerile vor merge destul de bine daca sunteti foarte atenti la tendintele pietei si daca veti avea maturitatea de a evita orice conflicte cu partenerii. Faptul ca sunteti inspirati in afaceri va ajuta sa demarati proiecte cu mari sanse de reusita. La locul de munca sunt posibile avansarile si deci o crestere a veniturilor. Sfatul nostru este sa cheltuiti banii cu prudenta. Asa veti reusi sa va puneti la adapost in anii care urmeaza.


Articole asemanatoare relatate:
Articole asemanatoare mai vechi:

Ultima actualizare în Joi, 25 Octombrie 2012 22:05
 

Revista cu ISSN

Modele de subiecte pentru evaluarea init…

Modele de subiecte pentru evaluarea initiala   Pe site-ul oficial al Ministerului Educatiei au fost deja publicate modele de teste pentru evaluarile initiale la care vor fi supusi absolut toti elevii in cursul...

Read more

Dispozitii finale concurs pentru ocupare…

CAPITOLUL VI  Dispozitii finale      Art. 23. -    (1) Cheltuielile pentru organizarea si desfasurarea concursului pentru ocuparea posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate in unitatile de invatamant particular din invatamantul preuniversitar, precum si plata cadrelor...

Read more

Inscrieri Mirunette Language Competition

Inscrieri Mirunette Language Competition

Ultimele zile de inscrieri la Mirunette Language Competition! Castiga o tabara internationala de 2 saptamani in UK! Esti pasionat de cultura britanica? Visul tau este sa...

Read more

Familia factor stimulativ al potentialul…

FAMILIA - FACTOR STIMULATIV AL POTENŢIALULUI CREATIV AL COPILULUI   Cojocaru Anişoara, profesor în învăţământul primar Colegiul Naţional ,,Roman – Vodă”, Roman   Rezumat Din experienţa mea de peste treizeci de ani la catedră, pot spune...

Read more

Studiu asupra compinirilor obligatorii a…

STUDIU ASUPRA COMPINIRILOR OBLIGATORII ALE VERBULUI   Raluca-Nicoleta Iancău, profesor limba română Şcoala Generală nr. 6 Iacob Mureşianu, Braşov        Studiul prezintă o paralelă între Gramatica limbii române din 1966 şi Gramatica...

Read more

Rolul profesorului de sprijin în asigura…

ROLUL PROFESORULUI DE SPRIJIN ÎN ASIGURAREA SERVICIILOR EDUCAŢIONALE PENTRU ELEVII CU CES Lector dr. Marcu Maria Cadru didactic asociat al Universităţii „Lucian Blaga” Sibiu Facultatea de...

Read more

CONFLICTUL SOCIOCOGNITIV

CONFLICTUL SOCIOCOGNITIV – FACTOR AL DEZVOLTÃRII INTELECTUALE A ELEVILOR   Prof. Bulzan Claudia Grup Şcolar Industrial Al. Popp Resita     Activitãtile interactive care presupun colaborarea dintre elevi pot contribui la dezvoltarea cognitivã a...

Read more

Studiu psihologic privind pregatirea ele…

STUDIU PSIHOLOGIC PRIVIND PREGĂTIREA ELEVILOR Profesor învăţământ primar Postolică Steluţa, Şcoala Gimnazială Nr. 2 Piatra - Neamţ   Încă de la apariţia şi...

Read more