Choose your screen resolution: Auto adjust 800x600 1024x768


Horoscopul carierei si banilor pentru luna martie 2015
Scris de administrator   
Luni, 23 Februarie 2015 00:12

Horoscopul carierei si banilor pentru luna martie 2015 

 

Afla horoscopul carierei si banilor pentru luna martie 2015 pentru toate zodiile. Un articol detaliat cu previziunile pentru toate zodiile pentru luna martie 2015 in ceea ce priveste: dragostea, cariera, banii si sanatatea gasiti AICI.

 

Horoscop Berbec martie 2015 - Cariera si bani

Veti intra in posesia unor sume de bani neasteptate in prima saptamana a lunii martie 2015, ca urmarea a tranzitului planetelor Venus si Jupiter. Este posibil sa aveti sansa unor cresteri salariale sau avansari in cariera. Trebuie sa fiti insa mult mai atenti la locul de munca pentru ca unii colegi nu va vad cu ochi prea buni si vor incerca sa va creioneze o imagine mai putin favorabila. Ultima parte a lunii va sta sub influenta lui Marte. Asta aduce pe de o parte multa energie, focusare, dorinta de a face lucrurile cat mai bine si anumite “pericole” care va pandesc de unde va asteptati mai putin.

 

Horoscop Taur martie 2015 - Cariera si bani

Pe plan profesional si material nu se anunta schimbari majore. Dispuneti de energia necesara pentru a face fata sarcinilor de la locul de munca si sunteti suficient de focusati sa va atingeti obiectivele. O perioada favorabila poate fi pentru ce care lucreaza in domeniul artei. Nivelul creativitatii va fi la un nivel foarte ridicat si asta va va ajuta foarte mult. Tot aceasta abilitate ii poate ajuta si pe cei care activeaza in vanzari sau marketing. Fiti chibzuit cu banii si nu intrati in niciun fel de afaceri speculative, oricat de profitabile ar parea la prima vedere. In special, spre sfarsitul lunii, incercati sa va dominati tendinta de a face cheltuieli care nu sunt realmente necesare.

 

Horoscop Gemeni martie 2015 - Cariera si bani

O mare parte din atentia voastra in luna martie va fi focusata pe indeplinirea sarcinilor si obiectivelor pe plan profesional. Chiar daca se anunta o perioada destul de agitata veti gasi energia si capacitatea de a face fata cu brio tuturor provocarilor. Prezenta planetei Mercur va fi una de bun augur si veti fi mult mai bataiosi decat de obicei. Si comunicational stati mai bine. Veti reusi sa lucrati foarte bine in echipa. Pentru cei care au afaceri personale o serie de oportunitati vor aparea spre finalul lunii. Este posibil ca unii Gemeni sa puna in practica anumite idei de business pe care le aveau de multa vreme. Financiar nu vor se anunta mari schimbari.

 

Horoscop Rac martie 2015 - Cariera si bani

Luna martie 2015 pare sa fie o perioada destul de animata in planul carierei. In calea si ajutorul dvs. sar planetele Marte si Venus, in casa carierei Racului. Pe de o parte, Marte incurajeaza competitia, ambitia si initiativa. Reusiti sa va mobilizati, sa actionati si munciti in vederea atingerii scopului propus. Pe de alta parte, Venus va anima si scoate la iveala farmecul dvs. personal si norocul. Asadar, martie este luna activa, cu accent pe actiune si pasiune in atingerea celor propuse atat in plan profesional, cat si financiar. Spre finalul lunii, Soarele isi face aparitia si se anunta realizari formidabile.

 

Horoscop Leu martie 2015 - Cariera si bani

In luna martie 2015 sunteti activi si continuati cateva proiecte incepute. Totul va e favorabil, incet-incet va indreptati spre finalizare si, bineinteles, realizare si succes. De asemenea, apar noi directii de dezvoltare si va canalizati atentia spre alte proiecte. Poate fi vorba chiar de o schimbare, modernizare sau reorientare in planul activitatilor intreprinse, caci multe va provoaca in aceasta perioada. Prima jumatate a lunii este extrem de activa, gratie influentelor planetei Venus, aflata in vecinatatea lui Marte si Uranus si primind sprijin din partea lui Jupiter si Saturn. Apreciati mai ales colaborarile la distanta, calatoriile si activitatile culturale, educative. Finalul de luna aduce sansa si relatii sociale bine ancorate in realitate. Financiar, lucrurile stau bine insa fiti practici.

 

Horoscop Fecioara martie 2015 - Cariera si bani

In luna martie 2014 accentul cade pe colaborari, asocieri si parteneriate. Influente in planul carierei survin mai ales din partea Soarelui, stapanul casei carierei Fecioarei. Pentru a reusi, e nevoie de sinceritate, corectitudine si deschidere. De asemenea, scopul trebuie sa fie clar definit, adtfel incat sa ajungeti la cooperari clare si cinstite. Comunicati cat mai deschis si cooperati in afaceri. Marte e dinamic si aduce prospectime si prosperitate in plan financiar. Nu trebuie neglijat tranzitul lui Marte-Venus-Soare in casele financiare ale Fecioarei, ceea ce duce la investitii prospere, beneficii materiale si chiar recuperarea unor valori. Nu va hazardati, caci pot exista riscuri de paguba. Fiti precauti, negociati cu prudenta si totul va fi in regula.

 

Horoscop Balanta martie 2015 - Cariera si bani

In luna martie 2015 veti avea parte de activitate intensa. Munciti mult, apar contracte noi si colaborari. Va mobilizati bine mai ales in activitatile de grup, deoarece comunicati usor, sunteti deschisi oricaror provocari si calatorii. De asemenea, reusiti sa tineti piept oricaror infruntari si confuntari directe. Va mentineti pe pozitie indiferent de cauza, astfel ca nu renuntati la tiparul dvs., respectiv: prudenta, diplomatie, seriozitate, munca. In acest fel ajungeti la succes si reusiti sa va faceti remarcati. Financiar, nu sunt motive de ingrijorare.

 

Horoscop Scorpion martie 2015 - Cariera si bani

Luna martie 2015 pare sa fie o perioada deosebit de aglomerata pentru nativii Scorpion in plan profesional. Va remarcati mai ales prin potentialul creativ si aveti mari sanse de realizare. Dispuneti de energie, gratie tandemului Marte-Uranus. Totusi, e o perioada agitata, ce pare sa fie stapanita de urgente, situatii limita, conflicte, incidente, crize si rasturnari de situatie. Nu disperati, caci chiar acestea pot declansa evenimente ce conduc intr-un final la succes. Vorbim despre sansa, oportunitate, talent, aptitudini. Nu cedati, bucurandu-va de trecerea lui Venus prin casa muncii Scorpionului, precum si a planetelor aflate in casa pasiunii Scorpionului. Financiar, lucrurile stau bine, in jumatatea a doua a lunii mizand clar pe noroc si colaborare.

 

Horoscop Sagetator martie 2015 - Cariera si bani

Se pare ca in luna martie 2015 sunteti deosebit de activi. Munciti mult, investiti timp si energie in proiecte ce se desfasoara pe termen mai lung. Evident, sunteti hotarati, stiti ce vreti, ce obiective aveti de atins clar si precis, asa ca progresul e remarcabil, iar succesul se intrevede. Sunteti originali si cu initiativa, asa ca puneti in aplicare planurile: puneti bazele unei afaceri, iar daca afeci o afacere o dezvoltati si o consolidari. Sansa va surade, caci beneficiati de influente favorabile prin alaturarea Marte-Uranus in Berbec, prezenta Soarelui pe Saturn, prezenta planetei Jupiter si trigonul Jupiter - Saturn - tandemul Marte/Uranus. Profitati de sansa, insa trebuie sa stiti clar ce vreti pentru reusita.

 

Horoscop Capricorn martie 2015 - Cariera si bani

Martie 2015 pare sa fie o perioada extrem de provocatoare. Responsabile de aceasta situatie sunt planetele Marte, Uranus si Venus. Sunteti activi si reusiti sa va implicati in numeroase activitati ce vizeaza casa, proprietatile, afacerile imobiliare, etc. E posibil sa intrati in posesia unor bunuri ce au legatura cu locuinta si chiar sa faceti unele investitii. De asemenea, pot exista si situatii de criza care atrag dupa sine schimbari importante. Totul insa se rezolva spre finalul lunii. Va bucurati de oportunitate si aveti mari sanse de promovare in cariera. Va remarcati mai ales prin idei, originalitate, implicare si creativitate. Financiar, nu aveti motive de ingrijorare.

 

Horoscop Varsator martie 2015 - Cariera si bani

Martie 2015 pare sa fie o luna activa, plina de evenimente in planul carierei. Totul e dinamic, determinat si agitat in acelasi timp, gratie prezentei planetelor Marte, Uranus, Venus, a Nodului Sud si a Soarelui. Socializati mult, luati initiativa si va remarcati in public, gratie ideilor originale si ingeniozitatii de care dati dovada. Reusiti sa luati decizii clare, sa transati situatii, sa abordati cazurile cu calm, sa analizati totul la rece, sa luati idei clare fara sa va pripiti. Stiti sa va sustineti ideile si aveti putere de convingere, argumentand totul intr-un mod rezonabil si convingator. Adoptand o strategie clara, sigur va veti atingeti scopul. Financiar, lucrurile stau bine.

 

Horoscop Pesti martie 2015 - Cariera si bani

Va veti confrunta cu mici probleme materiale in prima parte a lunii. Pentru a depasi acest impas veti face tot ceea ce va sta in putinta. Este posibil sa decideti sa munciti suplimentar sau sa va gasiti pentru o perioada mai scurta de timp un al doilea job. Aspectul pozitiv este acela ca partenerul de viata va fi alaturi de voi si va va sprijini. Prezenta Soarelui incepand cu data de 21 martie va confera bune perspective pe plan profesional. Va puteti astepta la o promovare, la o crestere a veniturilor sau pentru cei care isi cauta un loc de munca, sansa de a gasi ceea ce cautati. Si cei care au o afacere personala vor beneficia de influenta pozitiva a Soarelui.

Ultima actualizare în Duminică, 22 Februarie 2015 21:06
 

Revista cu ISSN

Elemente ale organizarii instruirii in g…

Elemente ale organizării instruirii în gimnaziu        Modificarea principală propusă de forma actuală a curriculum-ului o reprezintă:             -         trecerea de la centrarea învăţării pe obiective la centrarea învăţării pe dobândirea de competenţe;             -        ...

Read more

Echivalare studii universitare de scurta…

Echivalare studii universitare de scurta durata   Printr-o nota a MEN nr. 5211 din 08.10.2013 suntem informati privind organizarea unei noi sesiuni de echivalare (sesiunea 2013-2014) pe baza ECTS/SECT a invatamantului universitar...

Read more

Educatia informala

EDUCATIA INFORMALA    Educatia informala se refera la experientele zilnice ce nu sunt planificate sau organizate si conduc catre o invatare informala. Cand aceste ”experinte sunt interpretate de catre cei mai in...

Read more

Scoala Altfel activitati pentru clasele …

ACTIVITATEA NR. 1 CERCETĂŞIA ESTE ALTFEL! ESTE UN MOD DE VIAŢĂ!   Program Şcoala Altfel -  Activităţi   1.     Grupa de vârstă: copiii din clasele primare 2.     Ariile de dezvoltare: afectivă, socială, fizică, intelectuală, spirituală şi...

Read more

Concepte pedagogice alternative filoso…

CONCEPTE PEDAGOGICE ALTERNATIVE – FILOSOFIA WALDORF ŞI MONTESSORI Prof. Alexandru Colţan Şcoala Gimnazială Săcălaz, jud. Timiş Conceptele şcolii Waldorf şi Montessori au apărut în România odată cu liberalizarea pieţei...

Read more

Nicaieri nu-i ca acasa

NICĂIERI NU-I CA ACASĂ Fabian Iren Boglarka, profesor, membru în echipa de proiect, Liceul Teoretic ,,Arany Janos” Salonta Comunitatea orașului nostru, Salonta, și-a exprimat dorința popularizării posibilităților de...

Read more

Acte necesare pentru inscrierea la gradu…

Actele necesare pentru înscrierea la examen GRADUL DIDACTIC  I  - seria 2011-2013     1.      Cerere de înscriere, adresată conducerii I.S.J. (se vor preciza: unitatea şcolară, vechimea la catedră, disciplina înscrisă pe diplomă la...

Read more

Pe carari de legenda

PE CĂRĂRI DE LEGENDĂ   Prof. Sandu Diana – Ileana Colegiul Tehnic „Regele Ferdinand” Timişoara   Prezentul articol se doreşte a fi o rememorare a unei excursii minunate realizate împreună cu clasa a cărei dirigintă...

Read more