|
|
European Education Fain editia a treia |
Vineri, 17 Februarie 2012 00:00 |
European Education Fair la cea de-a treia editie
IEC - International Education Center Romania invită elevii si studentii romani interesati de studiile in strainatate la cea de-a treia editie a Targului de Educatie Europeană / European Education Fair 2012 care va avea loc pe 23 februarie la Cluj (la Hotel Napoca) si pe 25-26 februarie la Bucuresti (la Hotel Hilton).
Reprezentantii unor reputate institutii de invatamant din Marea Britanie, Elvetia, Olanda, Danemarca, Italia si Suedia vin in Romania pentru a oferi informatii de la prima mana despre oferta de studii.
Organizatorii recomanda tinerilor interesati sa consulte in avans lista programelor oferite de universitatile expozante si sa vina “pregatiti” la intalnirea cu reprezentantii universitatilor. In paralel cu activitatea targului, vor avea loc o serie de prezentari si ateliere interactive ce vor trata teme de interes din problematica studiilor in strainatate.
In virtutea atractivitatii sporite de care se bucura in ultimii ani Olanda si Danemarca ca destinatii de studiu pentru tinerii romani, IEC Romania organizeaza in conexiune cu EEF alte doua evenimente educationale cu un format unic: Danish Day (24 februarie, 10.00) și Holland Day (24 februarie, 15.00). Tarile scandinave se bucura de o popularitate crescuta in virtutea unor avantaje: costuri de scolarizare zero pentru universitatile daneze sau taxe de studii accesibile pentru universitatile din Olanda, diversitate larga de programe de licenta si master in limba engleza, posibilitatea de a lucra part-time pe timpul studiilor si full time in vacantele scolare etc.
EEF si evenimentele asociate Holland Day si Danish Day sunt initiate de catre IEC - International Education Center Romania (www.iec.ro), care este o organizatie membra Edvisory, o retea de companii si organizatii internationale active in domeniul educational. IEC promoveaza mobilitatea educationala pentru elevii si studentii din Romania, Bulgaria, Republica Moldova, desfasurand programe de plasament liceal si universitar in strainatate.
Reprezentantii universitatilor ce vor participa la Danish Day vor prezenta detaliat programele de studiu oferite, punctand beneficiile si oportunitatile pe care le presupune experienta universitara in Danemarca. Pentru a facilita procedura de admitere, evenimentul aduce în prim-plan un concept unic – Smart Admission System ce ofera tinerilor deja decisi posibilitatea de a se inscrie pe loc, urmand ca in aceeasi zi sa sustina testul de limba engleza si interviul cu reprezentatii universitatii. Universitatile care vor participa la “Danish Day” (Aalborg University, Aarhus Faculty of Arts, Dania Academy, UCN, VIA University College, Zealand Institute of Business and Technology) ofera o varietate larga de programe de licenta si master atat in domeniile de inginerie, tehnologie si business cat si in disciplinele socioumane. Participarea este gratuita, conditionata de inscrierea in prelabil pe site-ul evenimentului www.danish-day.com.
In cadrul evenimentului Holland Day, care se desfasoară în parteneriat cu Ambasada Tarilor de Jos in Romania, douasprezece universitati de top din Olanda isi vor prezenta oferta educationala in fata unui numar de 50 de potentiali aplicanti selectati in prealabil in urma inscrierilor pe site. De asemenea, vor fi invitati tineri romani studenti în Olanda sau absolventi, pentru a impartasi din experienta lor olandeza. Programele de licenta si masterat cuprinse in oferta universitatilor participante acopera o varietate larga de domenii: business, management hotelier, inginerie, psihologie sau stiinte socio-umane si pot fi consultate pe site-ul evenimentului: www.holland-day.com.
Articole asemanatoare relatate:
Articole asemanatoare mai vechi:
|
Ultima actualizare în Sâmbătă, 18 Februarie 2012 21:51 |
|
CÂMPURI ABSTRACTE DIN LIMBA ROMÂNĂ.
CÂMPUL LEXICO-SEMANTIC AL AFECTIVITĂŢII
Prof. Andra Elena Diaconu,
Școala Gimnazială Fitionești, județul Vrancea
Descrierea câmpurilor abstracte a fost evitată din cauza dificultăţilor analizei, însă în ultimul... Read more
Bucuresti, 10 octombrie 2011: Programul este implementat de Junior Achievement Romania (JAR) in parteneriat cu Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, iar din anul 2000 pana astazi, peste 1.500.000 de... Read more
EDUCATIA TEHNOLOGICA SI PROFESIONALA
Conceptul de educatie profesionala
Problema formarii si educarii profesionale este de mare actualitate in conditiile societatii moderne. Tanarul trebuie sa fie pregatit nu pentru a face fata numai... Read more
METODE ACTIVE ŞI INTERACTIVE PENTRU evaluarea
continuă sau sumativă LA PREŞCOLARI
Profesor Pătrașcu Elena Crenguța
Liceul Tehnologic I. C. Petrescu Stîlpeni – GPP Stîlpeni, jud. Argeș
Evaluarea este o componentă... Read more
Planificare model pentru limba latina invatamant gimnazial
Incepand cu anul scolar 2011-2012, Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului a oferit pentru prima data tuturor cadrelor didactice modele de planificari calendaristice. Iata... Read more
REGULAMENTUL FESTIVALULUI INTERNAŢIONAL DE POEZIE ŞI EPIGRAME
„ROMEO ŞI JULIETA LA MIZIL”
ED. A V-A, 2011-2012
FĂRĂ TAXĂ!
„Mizilul!... Aşezată la poalele Tohanilor, celebre podgorii, această urbe - o grădină - se răsfaţă cu... Read more
Calendarul înscrierii copiilor în învăţământul primar 2013
Vă prezentăm calendarul înscrierii copiilor în învăţământul primar pentru anul școlar 2013-2014.
Read more
COMBATEREA VIOLENŢEI PROVOCATE
DE SISTEMUL DE ÎNVĂŢĂMÂNT
prof. Cristina Stan
Şcoala Gimnazială “C. Giurescu” Chiojdu
Dorinţa unanimă a tuturor comunităţilor educative şi a tuturor ministerelor educaţiei din lumea întreagă este... Read more
EARLY HISTORY OF RHETORIC
Arbore Beatrice-Camelia, profesor de limba engleză
Școala Primară „Gheorghe Asachi”, Iași
Summary: The earliest mention of oratorical skill can be found in Homer’s Iliad, where the characters…
PROGRAMĂ OPŢIONALĂ PENTRU ÎNVĂŢĂMÂNTUL PRIMAR
EDUCAŢIE INTERCULTURALĂ
Prof. înv. primar Miron Simona Petronela
Şcoala Gimnazială Chicerea, Iaşi
Această propunere de programa şcolară pentru Educaţie interculturală reprezintă o ofertă curriculară centrală de…
FRANCOFONIA ÎN ROMÂNIA
prof. Drăgian Ana-Elena
Colegiul Tehnic ,,Constantin Brâncuşi’’ Oradea
Momentul care marchează intrarea României în structurile internaţionale ale francofoniei, l-a constituit cea de-a IV-a Conferinţă a…
SENSUL ONOMATOPEELOR ÎN CREAŢIA LIRICĂ BACOVIANĂ
dr. Ştefan Lucian MUREŞANU
Motto: Veacul m-a făcut / Atât de cult, / Încât mă uit / Peste oameni. / Am învăţat atâtea / În timpul… MOMENTE DIN ISTORIA INDEPENDENŢEI
prof. istorie Luminiţa Simona Feşnic
Liceul Teoretic “Onisifor Ghibu”, Oradea
Scopul acestui articol este reactualizarea semnificaţiei naţionale a zilei de 9 mai, care de la intrarea în Uniunea Europeană…
Metodologia si criteriile
privind acordarea gradatiei de merit 2014
Vezi metodologia si criteriile privind acordarea gradatiei de merit in invatamantul preuniversitar pentru 2014.
DE CE EDUCAȚIA?
Profesor gr.did.I Alina Elena Turcescu
Colegiul Național ”Ion C. Brătianu” Pitești
Cel mai mare dușman al nostru suntem noi. Când ceva…
Evaluarea nationala clasa a VIII-a 2017
Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice a publicat ordinul care prezinta calendarul desfasurarii Evaluarii Nationale la clasa a VIII-a in anul scolar 2016-2017.
Calendarul examenului…
CULTURA FRANCOFONĂ
prof. Drăgian Ana-Elena
Colegiul Tehnic ,,Constantin Brâncuşi’’ Oradea
Producţia culturală francofonă este extrem de bogată şi diversă. Desfăşurarea sa în ansamblul spaţiului francofon, dar şi în…
|
|