|
|
Solutii de umbrire exterioara pentru scoli licee si universitati |
Marţi, 25 Septembrie 2012 09:55 |
Solutii de umbrire exterioara pentru scoli, licee si universitati
Protectia solara nu ar trebui sa lipseasca in mediile academice, cu atat mai mult cu cat spatiul pentru studiu trebuie sa ofere minimul de confort pentru ca elevul sau studentul sa nu fie distras sau incomodat de razele solare ce patrund prin ferestre in interior.
Odata cu patrunderea razelor solare in interior, incaperea se supra-incalzeste. Sistemele de umbrire exterioare sunt o solutie eficienta in vederea mentinerii unei temperaturi optime in interior, potentand eficacitatea aparatelor de aer conditionat.
Un astfel de sistem de umbrire, este reprezentat de rulourile exterioare. Rulourile exterioare sunt sisteme cu o larga aplicabilitate, de la ferestrele apartamentelor de bloc pana la institutii de invatamant, spitale sau sedii comerciale.
Pe langa protectie termica, sistemele de Rulouri Exterioare ofera un alt avantaj important pentru un mediu proprice pentru studiu. Acestea reduc considerabil zgomotul de afara. Sunt extrem de practice in special pentru institutiile situate la drum principal.
Un alt avantaj al sistemelor de rulouri exterioare este dat protectia anti-efractie pe care o ofera. Aceasta este cu atat mai importanta, cu cat institutiile de invatamant gazduiesc sali de clasa dotate cu echipamente tehnologice de ultima generatie si arhive de documente importante. Sistemele de rulouri exterioare pot fi accesorizate cu elemente de siguranta care nu permit fortarea din exterior.
Mai mult, rulourile exterioare sunt o investitie pe termen lung. Datorita materiei prime componente, aluminiul, care nu retine razele ultraviolete, acestea nu se decoloreaza si rezista in pofida unor conditii meteorologice nefavorabile.
Pe langa aceste beneficii, sistemele de rulouri exterioare potenteaza aspectul cladirii pe a carei fatada sunt instalate, reprezentand, in acelasi timp, un element stilistic.
Articole asemanatoare relatate:
Articole asemanatoare mai vechi:
|
Ultima actualizare în Marţi, 25 Septembrie 2012 10:58 |
|
DEPEIZAREA EGOULUI ÎN ROMANUL SUPERREALIST
de Ştefan Lucian MUREŞANU
Cuvinte cheie: superrealism, romancier, privaţiuni, mafie, drogat, aurolac, egoul, fiind, cerc strâmt, teluric, energii, cosmic, stigmat, real.
Romanul superrealist este creaţia literară... Read more
INTERFERENȚE SIMBOLISTE ȘI PARNASIENE
ÎN CAPITOLUL NOAPTEA DE ARGINT DIN THALASSA
LUI ALEXANDRU MACEDONSKI
Drd. Miron Costina Violeta
Prof. la Școala cu cls. I-VIII Tălpaș, Dolj
Thalassa1, publicată în Cartea de aur, 1902,... Read more
Ordin 4799/2010: Metodologia bacalaureat 2011
Ordin 4799/2010 privind organizarea si desfasurarea examenului de bacalaureat 2011In baza prevederilor Legii învatamantului nr. 84/1995, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare,
In temeiul Hotararii Guvernului nr.... Read more
Legea nr. 78/2014
reglementarea activitatii de voluntariat in Romania
Legea nr. 78/2014 privind reglementarea activitatii de voluntariat in Romania a fost publicata in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 469 din 26 iunie... Read more
ANEXA Nr. 1
la metodologie
Lista posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate
Lista care se afiseaza va contine urmatoarele informatii:
Specialitatea ........................... (Nr. de posturi didactice/catedre vacante/rezervate pentru ocupare prin concurs)
Read more
THE ROLE OF LEARNING STRATEGIES IN SLA.
TEACHING OUR STUDENTS HOW TO LEARN
Profesor: Elisabeta Maxim
Școala Gimnazială “Ștefan cel Mare” Botoşani
“Learning strategies are the conscious thoughts and... Read more
Pregătire pentru gradul didactic II
la Universitatea Braşov
În perioada 10-13 iulie 2013, la Universitatea Braşov, se organizează cursuri / consultaţii de pregătire la metodica specialităţii şi pedagogie, pentru cadrele didactice... Read more
INSPECŢIA LA CLASĂ
În cadrul inspecţiei la clasă se urmăresc anumite aspecte. Vezi se constatări şi aprecieri se fac cu privire la activitatea didactică şcolară şi extraşcolară, cuprinse în procesul verbal... Read more
STUDIU - ÎNVĂŢAREA PRIN COOPERARE
Prof. Gligor Dana
Școala Gimnazială Cîmpeni, jud. Alba
Învăţarea prin cooperare presupune acţiuni conjugate ale mai multor persoane (elevi, profesori) în atingerea scopurilor comune… STUDIU ASUPRA PROBLEMEI LIBERTĂȚII LA DOSTOIEVSKI
Profesor Andone Crenguța
Colegiul Tehnic de Transporturi Brașov
Problema libertății apare în opera lui Dostoievski în “Frații Karamazov” și presupune posibilitatea personajului de a acționa după propria… Idei din Țara lui Andrei 2014
A început Idei din Țara lui Andrei 2014, competiția ideilor cu ceva în plus. Idei din Țara lui Andrei este o competiție de proiecte sustenabile…
MECANISMELE NARAŢIUNII ÎN ROMANELE LUI CAMIL PETRESCU
prof. Ghiţă Valentin-Viorel
Şcoala Gimnazială Nr. 200, Bucureşti
Prin prezenta lucrare încercăm să ilustrăm instanţele comunicării narative, având ca text suport două… S-a modificat
calendarul examenului de bacalaureat
Proba D de evaluare a competenţelor digitale va începe pe 10 iunie, cu 3 zile mai devreme decât era planificat.
Ministerul Educaţiei a luat această… Selecţia cadrelor didactice în vederea constituirii
Corpului Naţional de Experţi în Management Educaţional
Etape:27 februarie - 12 martie 2012
Completarea formularului de selecţie online.
Raport număr candidaţi înscrişi în etapa de…
Mobilitatea personalului didactic in anul scolar 2013-2014
Vezi Metodologia - cadru privind mobilitatea personalului didactic din invatamantul preuniversitar in anul scolar 2013-2014, anexa la OMECTS 6239/14.11.2012.
Modele de subiecte pentru bacalaureat 2014
Ministerul Educatiei a publicat modelele de subiecte pentru examenele scrise si orale din cadrul bacalaureatului 2014, precum si baremele de rezolvare ale acestora.
“FRUMUSEŢILE” SATULUI BORZA
Profesor Camelia Veronica Cosma
Liceul de Artă “Ioan Sima”, Zalău
Satul Borza face parte din comuna Creaca, judeţul Sălaj. Această comună este aşezată în partea centrală a judeţului, ocupă partea…
|
|