Univers de copil

A+ R A-


Horoscopul dragostei pentru luna noiembrie 2014 

 

Horoscopul dragostei pentru luna noiembrie 2014Afla horoscopul dragostei pentru luna noiembrie 2014 pentru toate zodiile. Afla ce va prezic astrele pe plan sentimental. Citeste si articolul Horoscop noiembrie 2014 pentru toate zodiile pentru a afla ce va rezerva zodiile in ceea ce priveste dragostea, cariera, banii si sanatatea.

 

Horoscop Berbec noiembrie 2014 - Dragoste

Prima parte a lunii noiembrie 2014 nu pare sa fie optimista si increzatoare pe plan sentimental deoarece Venus ocupa o pozitie ostila si sta in vecinatatea lui Saturn. Posibil sa apara unele temeri, mici fustrari si blocaje. Aveti o stare extrem de meditativa si psihologica. Neintelegerile au cauze din cele mai diverse si posibil sa fie chiar banale, insa pentru dvs. au un impact puternic. Dar aceasta perioada nu este lunga, iar in cea de a doua jumatate a lunii lucrurile se remediaza. Beneficiati de o pozitie mai buna a lui Venus, ce face un placut trigon cu Jupiter, cu posibilitate maxima de prospetime, implinire, speranta, oportunitate si fericire. Posibil sa aveti parte de calatorii la distanta si cu tenta romantica.

 

Horoscop Taur noiembrie 2014 - Dragoste

Luna noiembrie 2014 pare sa fie o perioada plina de intelesuri si intensa pe plan sentimental/emotional. Va bucurati de prezenta Soarelui si a planetelor Venus si Mercur, alaturi de Saturn, ceea ce aduce sansa, disponibilitate si fericire. Sunteti intr-o stare excelenta si cautati iubirea. Comunicati extrem de mult si vreti parca sa impartasiti totul cu perechea. Pe prim plan sta relatia dvs. Aveti parte de evenimente din cele mai diverse si sunteti pusi in situatia de a lua decizii importante, ce va privesc fie personal, fie ca si cuplu, fie cu referire la perechea dvs. Spre final de luna pot sa apara mici neintelegeri si intamplari neasteptate, nu tocmai placute, caci Marte (stapanul casei cuplului Taurului) se afla in conjunctie cu Pluto si in careu cu Uranus.

 

Horoscop Gemeni noiembrie 2014 - Dragoste

Arma principala a Gemenilor in noiembrie 2014 in ceea ce priveste relatiile sentimentale va fi comunicarea. Veti fi inzestrati cu un dar aparte, acela de a stii sa va alegeti cuvintele potrivite si sa comunicati exact ceea ce simtiti fara a afecta ego-ul celor dragi. Prin cuvinte mestesugite veti reusi sa cuceriti, sa rezolvati probleme, sa creati momente romantice. Prima parte a lunii va curge destul de lin in cuplu. Atmosfera va fi una pasnica, veti fi inclinati mai mult spre rezolvarea treburilor zilnice. Partea a doua a lunii va fi insa una traita mult mai intens. Prezenta planetei Venus va dinamiza trairile afective si viata de cuplu. Veti avea parte de momente romantice, bucurii mari, trairi emotionale profunde. Influenta planetei Venus poate aduce in atentia Gemenilor singuri o persoana care sa le suscite interesul.

 

Horoscop Rac noiembrie 2014 - Dragoste

In luna noiembrie 2014 se anunta a fi extrem de pasionala pentru nativii Rac. Bineinteles, va sare in ajutor Soarele si planetele Saturn, Venus, Marte si Mercur. Asadar, va bucurati de influenta si prezenta acestora, cu accent deosebit spre tandrete si iubire, vitalitate si energie, senzualitate, emotie si pasiune. Cu siguranta, sunteti extrem de activi si savurati din plin orice iesire. Nu aveti nicio retinere si nu va retrageti de la nicio activitate, din contra, participati cu entuziasm. S-ar putea spune ca aventura va face cu ochiul si tentatiile sunt mari. Resimtiti acut dorinta de actiune si cucerire, dar fiti precauti si temperati-va, ratiunea trebuie sa fie mai pregnanta daca nu doriti probleme!

 

Horoscop Leu noiembrie 2014 - Dragoste

Luna noiembrie 2014 se anunta extrem de animata pentru nativii Leu. Se pare ca mizati foarte mult pe farmecul personal si debordati de avant tineresc, iubaret si dragastos. Se pare ca va motiveaza mai ales prezenta lui Jupiter in Leu. Totusi, nu ar strica sa fiti putintel mai prudenti si mai precauti. De asemenea, ar fi bine sa aveti grija atunci cand va exprimati emotiile si va exteriorizati iubirea. Prima parte a lunii aduce o anumita stabilitate, manifestand inclinatii spre intimitate si dorinta de a sta mai mult in familie, alaturi de cei dragi. Cea de-a doua jumatate a lunii noiembrie aduce animatie, senzualitate si o explozie de sentimente si iubire. Posibil sa aveti parte de o noua iubire sau sa vorbim despre lucruri mai serioase, precum o logodna sau casatorie, daca sunteti intr-o relatie serioasa, sau chiar bucuria unei sarcini dorite si intemeierea unei familii.

 

Horoscop Fecioara noiembrie 2014 - Dragoste

In luna noiembrie 2014 accentul cade pe sentimente, iubire si devotament. Se pare ca va bucurati de conjunctia Marte-Pluto, ceea ce aduce pasiune, senzualitate, incarcatura emotionala deosebita. Reusiti sa fascinati, sa atrageti atentia si sa va faceti remarcati, starnind interes si pasiune de care nici nu credeati vreodata ca le puteti emana. Bineinteles, va bucurati si de prezenta planetelor Saturn (stapanul casei iubirii Fecioarei) si Venus (planeta iubirii si a senzualitatii). Asadar, se anunta o perioada extrem de incarcata, plina de emotie, intensitate, pasiune, armonie si buna intelegere. In a doua jumatate a lunii veti avea parte de un eveniment placut in viata dvs.

 

Horoscop Balanta noiembrie 2014 - Dragoste

Luna noiembrie 2014 nu pare sa fie o perioada prea romantica pentru nativii Balanta, insa nu se stie ce surpize pot sa apara. Oricum, familia si casa ocupa pozitiile primordiale in viata dvs., indiferent de caz: achizitii, reparatii, transformari etc. Prima parte a lunii pare sa fie mai incomoda din punct de vedere relational, insa nu disperati, deoarece in a doua jumatate a lunii veti compensa lucrurile pe deplin. De mare ajutor e prezenta si configuratia planetei Venus (planeta iubirii) ce formeaza un frumos triunghi cu Uranus, precum si pozitia cu Jupiter. E posibil ca cunoasteti pe cineva sau sa se iveasca un motiv de fericire nesperata.

 

Horoscop Scorpion noiembrie 2014 - Dragoste

Luna noiembrie 2014 va sta pe plan sentimental sub semnul stabilitatii. Prima parte a lunii va fi sub influenta plantelor Venus si Neptun ceea ce dinamizeaza viata voastra sociala si veti simti nevoia sa iesiti mai mult impreuna cu persoana iubita. Va veti distra mai mult impreuna, veti comunica si veti incerca sa rezolvati micile neintelegeri. Veti fi mai generosi decat de obicei, veti simti nevoia sa-i faceti surprize placute partenerului. Spre mijlocul lunii trigonul lui Mercur cu Neptun va creste gradul de receptivitate la nevoile iubitei/iubitului. Mai sensibili si mai intelegatori decat de obicei, veti reusi sa creati un climat echilibrat in familie. Finalul lunii va sta sub impulsurile lui Saturn. Aceasta se traduce prin seriozitate in demersurile voastre, printr-o capacitate si abilitate de a va stabili foarte clar reperele si modalitatile de actiune. Luna noiembrie 2014 va fi astfel, in linii mari, o luna in care veti incerca sa va consolidati si sa va intariti relatia.

 

Horoscop Sagetator noiembrie 2014 - Dragoste

Luna noiembrie 2014, in special prima decada, va fi destul de linistita. Viata in familie nu va cunoaste probleme majore iar relatia cu partenerul va fi destul de stabila si armonioasa. Vor fi si momente in care veti simti nevoia sa stati mai restras, voi cu gandurile voastre si sa va puneti ordine in ceea ce va doriti, prioritati si modul in care trebuie sa actionati. Partea a doua a lunii va sta sub influenta planetei Venus. Veti fi mult mai energici si intuitivi. Veti fi mult mai siguri pe voi, pe ceea ce va doriti de la partener. Impreuna cu acesta veti iesi mult mai des, veti socializa mai intens si viata voastra va fi una mai incitanta si pasionala. Pe 22 noiembrie, trecerea Soarelui prin zodia Sagetator anunta o zi minunata in cuplu sau pentru cei singuri posibilitatea de a intalni pe cineva alaturi de care sa traiti o minunata poveste de iubire.

 

Horoscop Capricorn noiembrie 2014 - Dragoste

In prima parte a lunii noiembrie 2014 veti fi foarte persuasivi, veti reusi sa intrati pe sub pielea persoanei iubite, sa va impuneti mai usor opiniile si sa il faceti sa actioneze asa cum va doriti. Comunicarea va fi mult imbunatatita si relatia va castiga in profuzime si stabilitate. In partea a doua a lunii prezenta planetei Venus va determina o schimbare. Veti fi mai introvertiti, mai implinati spre singuratate si oarecum mai timizi. Acum veti avea nevoie mai mult ca oricand de afectiunea persoanei iubite, sa stiti ca este acolo pentru voi cu un sfat bun si o imbratisare. Nu lasati aceasta stare sa se instaleze si sa va controleze. Sfatul nostru este acela sa iesiti mai des, sa aveti o viata sociala mai activa si in felul acesta veti depasi acest moment mai sensibil. Pentru nativii Capricorn singuri este posibil sa reapara in viata lor cineva din trecut.

 

Horoscop Varsator noiembrie 2014 - Dragoste

Luna noiembrie 2014 se anunta a fi o perioada deosebit de benefica din punct de vedere sentimental pentru nativii Varsator. Se pare ca Jupiter va favorizeaza, iar relatia dvs. parcurge un trend ascendent. Daca sunteti intr-o relatie de cuplu stabila nimic nu pare sa va perturbe viata, iar lucrurile decurg in mod armonios, existand satisfactie, bucurie si implinire. Daca sunteti singuri, exista sansa de a lega o relatie. Daca sunteti intr-o relatie instabila, fara perspectiva de viitor, va desprindeti usor si discerneti lucrurile relativ usor. Totusi, in prima parte a lunii resimtiti o oarecare tensiune, fiind pusi in situatia de a lua anumite decizii in viata de cuplu. Poate trebuie sa traversati un obstacol, poate trebuie sa faceti fata unei situatii mai dificile. Nu va ingrijorati, veti trece peste toate. In a doua jumatate a lunii va puteti astepta la evenimente remarcabile, care va surprind si aduc implinire.

 

Horoscop Pesti noiembrie 2014 - Dragoste

Se pare ca in prima parte a lunii noiembrie 2014 nativii Pesti sunt extrem de receptivi la semnale. Cu siguranta, sunteti marcati de prezenta lui Mercur in casa cuplului Pestilor. Nu sunteti favorizati, in aceasta perioada, de mari satisfactii pe plan sentimental, insa nici nu va puteti plange. Cert e faptul ca sunteti precauti si receptivi la semnale din exterior. Astfel, ajungeti in posesia unor adevaruri privind psihologia partenerului si aspecte ce va pot motiva sau, din contra, impiedica sa continuati relatia existenta. In orice caz, starea materiala si finantele au un rol determinat in viata de cuplu. In a doua jumatate a lunii beneficiati de prezenta Soaelui si a planetelor Mercur, Saturn si Venus, ccea ce aduce sansa si prosperitate. In orice caz, pe tot parcursul lunii starea spirituala personala conteaza enorm si chiar va marcheaza.


Articole asemanatoare relatate:
Articole asemanatoare mai noi:
Articole asemanatoare mai vechi:

Felicitari animate de Sfantul …

Felicitari animate de Sfantul Andrei

Felicitari animate de Sfantul Andrei La multi ani sarbatoritilor! La multi ani Andreilor, Andreelor si tuturor ce au nume derivate din acestea. Sa va bucurati de viata, sa fiti inconjurati de...

Cum a ajuns norulet artist de …

Cum a ajuns norulet artist de circ

Cum a ajuns norulet artist de circ Va oferim spre lectura povestirea “Cum a ajuns norulet artist de circ” scrisa de Radoi Chirov. Ilustratia apartine Adei Mitrani. ...

Fiii soarelui

Fiii soarelui

Fiii soarelui Va oferim spre lectura basmul african „Fiii soarelui”, originar din Kenya. Un om din cei ce vaneaza sau isi pasc turmele la poalele muntelui Kilimanjaro avea patru...

Binefacerile miscarii in aer l…

Binefacerile miscarii in aer liber

Binefacerile miscarii in aer liber Cati dintre noi nu se intreaba “Putem opri sau macar incetini imbatranirea?”. De oprit este greu, dar, cu siguranta putem sa o incetinim, totul depinzand de...

Sporturi si activitati de iarn…

Sporturi si activitati de iarna planse de colorat

Sporturi si activitati de iarna - planse de colorat   Iarna aduce copiilor si adultilor multa fericre: fie ca stam si ne bucuram de fulgii de zapada care se cern marunt,...